Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Løgstrup

Påtænker du at købe en brugt ting i Løgstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Løgstrup her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Løgstrup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Løgstrup

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Løgstrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.