Brug en transportør der allerede har en rute i Lunderskov

Overvejer du at handle en ting i Lunderskov, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Lunderskov her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Lunderskov

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Lunderskov

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Lunderskov, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.