Brug en vognmand der allerede har en tur fra Maribo

Planlægger du at købe en brugt ting i Maribo, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Maribo her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Maribo

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Maribo

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Maribo, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.