Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute fra Millinge

Overvejer du at handle en ting i Millinge, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire gode priser af fragt fra Millinge lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Millinge

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Millinge

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Millinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.