Brug en vognmand der allerede har en rute i Møldrup

Planlægger du at byde på en ting i Møldrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Møldrup lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Møldrup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Møldrup

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Møldrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.