Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave i Oksbøl

Planlægger du at købe en brugt ting i Oksbøl, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente 4 skarpe tilbud af fragt fra Oksbøl her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Oksbøl

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Oksbøl

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Oksbøl, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.