Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute fra Padborg

Påtænker du at handle en ting i Padborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis få 4 stærke priser af fragt fra Padborg lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Padborg

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Padborg

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Padborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.