Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Præstø

Påtænker du at byde på en ting i Præstø, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Præstø her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Præstø

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Præstø

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Præstø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.