Brug en transportør der allerede har en rute i Ribe

Påtænker du at byde på en ting i Ribe, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke priser af fragt fra Ribe lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ribe

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Ribe

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Ribe, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.