Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Risskov

Påtænker du at byde på en brugt ting i Risskov, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Risskov her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Risskov

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Risskov

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Risskov, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.