Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur i Rødding

Påtænker du at købe en ting i Rødding, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Rødding lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Rødding

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Rødding

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Rødding, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.