Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Rømø

Påtænker du at handle en brugt ting i Rømø, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Rømø her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Rømø

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Rømø

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Rømø, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.