Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur i Rudkøbing

Overvejer du at byde på en brugt ting i Rudkøbing, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Rudkøbing lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Rudkøbing

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Rudkøbing

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Rudkøbing, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.