Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute fra Ryomgård

Overvejer du at byde på en ting i Ryomgård, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire gode tilbud på fragt fra Ryomgård lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Ryomgård

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Ryomgård

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Ryomgård, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.