Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Sabro

Overvejer du at handle en ting i Sabro, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om fire gode priser af fragt fra Sabro her. Når du bruger en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Sabro

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Sabro

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Sabro, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.