Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en tur i Sjølund

Påtænker du at handle en brugt ting i Sjølund, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Sjølund her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Sjølund

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sjølund

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Sjølund, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.