Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Skævinge

Påtænker du at handle en ting i Skævinge, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Skævinge her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Skævinge

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Skævinge

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Skævinge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.