Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur i Skjern

Planlægger du at købe en brugt ting i Skjern, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 gode tilbud af fragt fra Skjern her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Skjern

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Skjern

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Skjern, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.