Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute i Skødstrup

Planlægger du at handle en ting i Skødstrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire skarpe tilbud af fragt fra Skødstrup her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Skødstrup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Skødstrup

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Skødstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.