Brug en transportør der allerede har en rute i Snedsted

Overvejer du at byde på en ting i Snedsted, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Snedsted lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Snedsted

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Snedsted

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Snedsted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.