Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Sønder Stenderup

Overvejer du at handle en brugt ting i Sønder Stenderup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke priser på fragt fra Sønder Stenderup lige her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Sønder Stenderup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Sønder Stenderup

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Sønder Stenderup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.