Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur fra Søndersø

Planlægger du at handle en ting i Søndersø, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente fire skarpe tilbud på fragt fra Søndersø lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Søndersø

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Søndersø

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Søndersø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.