Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur i Sorø

Overvejer du at byde på en ting i Sorø, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 stærke tilbud af fragt fra Sorø lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Sorø

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Sorø

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Sorø, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.