Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Stege

Planlægger du at købe en brugt ting i Stege, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Stege lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Stege

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Stege

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Stege, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.