Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Svebølle

Overvejer du at byde på en ting i Svebølle, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 skarpe priser på fragt fra Svebølle her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Svebølle

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Svebølle

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Svebølle, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.