Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Thorsø

Planlægger du at byde på en ting i Thorsø, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Thorsø lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Thorsø

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Thorsø

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Thorsø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.