Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute fra Tjæreborg

Overvejer du at byde på en brugt ting i Tjæreborg, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Tjæreborg lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Tjæreborg

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Tjæreborg

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Tjæreborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.