Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Trige

Planlægger du at handle en ting i Trige, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Trige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Trige

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Trige

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Trige, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.