Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Vanløse

Påtænker du at byde på en ting i Vanløse, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Vanløse lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vanløse

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vanløse

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Vanløse, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.