Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute fra Vejstrup

Påtænker du at byde på en brugt ting i Vejstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis få fire gode tilbud på fragt fra Vejstrup her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vejstrup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Vejstrup

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Vejstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.