Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Vester Skerninge

Planlægger du at byde på en brugt ting i Vester Skerninge, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Vester Skerninge her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Vester Skerninge

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Vester Skerninge

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Vester Skerninge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.