Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Vinderup

Planlægger du at købe en ting i Vinderup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 gode priser af fragt fra Vinderup her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Vinderup

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Vinderup

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Vinderup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.