Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute fra Vojens

Overvejer du at byde på en brugt ting i Vojens, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Vojens lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Vojens

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Vojens

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Vojens, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.