Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute i Ålsgårde

Påtænker du at handle en brugt ting i Ålsgårde, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis hente fire stærke tilbud på fragt fra Ålsgårde lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Ålsgårde

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Ålsgårde

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Ålsgårde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.