Brug en vognmand der allerede har en rute i Egernsund

Påtænker du at byde på en brugt ting i Egernsund, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Egernsund lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Egernsund

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Egernsund

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Egernsund, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.