Brug en fragtmand der allerede har en tur fra Engesvang

Planlægger du at købe en ting i Engesvang, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 stærke tilbud af fragt fra Engesvang lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Engesvang

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Engesvang

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Engesvang, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.