Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Føvling

Påtænker du at købe en brugt ting i Føvling, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Føvling lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Føvling

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Føvling

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Føvling, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.