Brug en transportør der i forvejen har en rute fra Frederikssund

Planlægger du at handle en ting i Frederikssund, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire gode tilbud på fragt fra Frederikssund lige her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Frederikssund

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Frederikssund

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Frederikssund, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.