Brug en transportør der i forvejen har en rute i Gedved

Påtænker du at købe en ting i Gedved, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Gedved lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Gedved

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Gedved

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Gedved, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.