Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute fra Gudbjerg

Planlægger du at købe en ting i Gudbjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe priser på fragt fra Gudbjerg her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Gudbjerg

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Gudbjerg

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Gudbjerg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.