Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Hadsund

Overvejer du at købe en brugt ting i Hadsund, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Hadsund lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hadsund

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Hadsund

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Hadsund, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.