Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Jordrup

Overvejer du at købe en brugt ting i Jordrup, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Jordrup lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Jordrup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Jordrup

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Jordrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.