Få tilbud fra en transportør der allerede har en opgave i Jyderup

Planlægger du at handle en ting i Jyderup, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode tilbud på fragt fra Jyderup her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Jyderup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Jyderup

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Jyderup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.