Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave i Lintrup

Overvejer du at handle en ting i Lintrup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 skarpe tilbud af fragt fra Lintrup her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Lintrup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Lintrup

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Lintrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.