Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute i Marstal

Overvejer du at byde på en brugt ting i Marstal, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Marstal her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Marstal

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Marstal

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Marstal, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.