Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Nørre Alslev

Planlægger du at handle en brugt ting i Nørre Alslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Nørre Alslev her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Nørre Alslev

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Nørre Alslev

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Nørre Alslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.