Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Nørre Asmindrup

Overvejer du at byde på en ting i Nørre Asmindrup, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Nørre Asmindrup lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Nørre Asmindrup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Nørre Asmindrup

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Nørre Asmindrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.