Brug en transportør der allerede har en rute i Nyborg

Påtænker du at handle en brugt ting i Nyborg, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire skarpe tilbud af fragt fra Nyborg her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Nyborg

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Nyborg

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Nyborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.