Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave i Ølgod

Påtænker du at byde på en brugt ting i Ølgod, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Ølgod her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Ølgod

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Ølgod

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Ølgod, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.