Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute fra Sakskøbing

Planlægger du at handle en ting i Sakskøbing, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Sakskøbing lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Sakskøbing

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Sakskøbing

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Sakskøbing, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.